Ruiten blinderen met autoraamfolie is een zeer gespecialiseerde techniek. Een resultaat vol bellen en kreukels behoort voorgoed tot het verleden, wanneer u kiest voor Tint4U voor de installatie van de zonwerende windowfilm. Wij beschikken over een stofarme werkplaats speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten. Wij gebruiken alleen de beste windowfilms van Xpel, de enige met een krasbestendige coating met een levenslange garantie.
.

-prijs voor portieren 110€
-prijs voorruit 175€

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten met Xpel XR folie:

– prijs voorportierramen € 225,-
– prijs voorruit € 265,-

Prijzen voor blinderen zijn inclusief BTW%, montage en materiaal met een garantie van 10 jaar, 

De voordelen van geblindeerde autoramen:

Wist je dat getinte autoramen niet per se pikdonker hoeven te zijn om de warmte te weren? De blindeerfolie CS Black houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%, wat bekend dat de airco een paar graadjes lager kan voor een aangenaam klimaat in de auto. Kortom genoeg voordelen om op te noemen, het ziet er niet alleen stijlvol uit en geeft privacy maar beschermt ook.
.De folie houdt 99% schadelijke UV-straling tegen
.Houdt warmte van de zon tegen
.Staat mooi en exclusief
.Beperkt de inkijk vanaf buiten
.Originele uitstraling
.Werkt ook preventief tegen auto inbraak
.Meerwaarde voor de auto

Getinte ramen op een auto ziet er niet alleen goed uit maar het beschermd u en uw gezin ook tegen de warmte en schadelijke UV-straling. Daarnaast wordt de inkijk in de auto een stuk minder wat u waardevolle spullen preventief beschermt tegen mogelijke inbraak.
*Wetgeving op tinten van autoramen:
De wetgeving wat betreft de lichtdoorlaatbaarheid van getinte ruiten geldt alleen voor de voorruit en voorportieren, deze ruiten moeten minimaal 50% lichtdoorlaten. U mag de overige ruiten tinten in de kleur die u zelf wilt, mits u een rechterbuitenspiegel heeft
Wij hebben in ons assortiment de folie beschikbaar die binnen de wetgeving valt om de voorportieren mee te tinten.

Het tinten van de autoruiten (b-stijl) neemt gemiddeld(2 tot 3uur) in beslag, onze showroom is doordeweeks geopend van 9-18:00uur. Het is uiteraard mogelijk om te blijven wachten onder het genot van een kop koffie of thee met beschikbare WIFI.