Wat is car wrapping?

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor u uw auto volledig naar uw smaak kunt laten stylen.

Tint4U is al jaren gespecialiseerd in het stylen van voertuigen. Wij werken met zeer ervaren monteurs die de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit resulteert in talloze geslaagde car wraps.

 

Hoe werkt car wrappen?

Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van 3M zorgt zowel voor een nieuwe look voor uw voertuig als ook voor een beschermlaag over de auto. De levensduur bedraagt gemiddeld genomen 5-7 jaar. Na een car wrap dien je de nieuwe kleur wel door te geven bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).
We verzorgen onder andere het car wrappen in de momenteel populaire hippe matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal jouw smaak? Wat dacht je van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap?

Geef uw auto een extra unieke uitstraling!

Een dakwrap of striping op uw auto met safariprint (slangenprint), carbonlook, hoogglans panoramadak, sport striping of een dakwrap volledig naar eigen design aan laten brengen? Of kies voor een merkprint door Tint4U!
Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill.
Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heeft u een eigen design in gedachten voor uw dakwrap? Laat ons dit dan voor u ontwerpen. Onze creatieve studiomedewerkers ontwerpen een leuk design om een goede vertaling van uw idee te realiseren!
Maar ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij Tint4u! Mooie extra details aan uw car styling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van smoked folie en / of de ruiten te blinderen!zo is uw auto helemaal af.

COUPE

Vanaf €1950,00

JEEP

Vanaf €2100,00

HATCHBACK

Vanaf €1750,00

SEDAN

Vanaf €1950,00

Caddy-Combo-etc.

Vanaf €1450,00

Transit-Vivaro-Vito-etc.

Vanaf €1750,00

Sprinter-VW Crafter-Movano-etc.

Vanaf €1950,00